Onze leden

Hallo, ik ben Hans en woonachtig in Riethoven. Fotograferen doe ik puur hobbymatig. Het liefst buiten in de natuur, avond/nacht-, auto/motorsport- en stadsfotografie. Ook de uitstapjes samen zijn zeer gezellig! Leuk en leerzaam is ook om de betreffende foto’s gezamenlijk te bekijken en te becommentariëren.
Ik heb de afgelopen jaren, met veel plezier, bij CVO-Lino in Lommel 8 avondmodules digitale fotografie gevolgd en daarbij veel opgestoken. D.m.v. van Lightroom/Photoshop de foto’s bewerken hebben we ook aardig onder de knie. Op het moment werk ik met een Nikon D7000.

+31 6 54362223

Frank

Hallo, Frank dus..

Fotograferen is al jarenlang een uit de hand gelopen hobby van me. Na analoog met Konica Minolta en later digitaal met o.a. Sony fotografeer ik nu met Nikon. (Maakt trouwens minder verschil dan de fotograaf die op het knopje drukt). Om uit al die spullenboel nu ook eens resultaat te kunnen halen wilde ik me al jaren verder verdiepen en bekwamen in de fotografie. Het besluit van de overige heren om na jaren van opleiding dit clubje te beginnen was een mooie gelegenheid om me daarbij te mogen aansluiten en elke keer weer proberen om zoveel mogelijk te leren.

Op dit moment "documenteer" ik veel minder alles wat ik zie en probeer af en toe die unieke opname te maken, liefst met mensen erin die een verhaal vertellen van de betreffende mooie locatie.

Jan

Jan
Na veel wikken en wegen kocht ik een Nikon D90 en net als de meeste leden van Digifun heb ik ook 8 semesters digitale fotografie gevolgd bij het CVOLino in Lommel. Natuur, macro en architectuurfotografie, staan het dichtst bij me.

Ik ben een allround amateurfotograaf en fotografeer hobbymatig met een Canon EOS 450D met verder een beperkte uitrusting. Het liefst fotografeer ik (gezamenlijk) buiten, maar als we een binnen thema kiezen dan geef ik mijn voorkeur aan productgerichte macrofotografie of interieurfotografie. Ik ben woonachtig in Bergeijk (NB) en beroepsmatig werkzaam in de functie van Hoofd Financiële Administratie.

Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor fotografie. Nadat ik in 2010 mijn eerste spiegelreflexcamera kocht, ben ik naar CVO-Lino in Lommel gegaan voor een cursus digitale fotografie. Daar heb ik 8 modules gevolgd, en deze hobby is steeds meer gegroeid naar een passie: ik vind het nog steeds leuk om te experimenteren. Portretten, straatfotografie en product-/macrofotografie liggen me het beste, maar ik zie het als een uitdaging om ook andere opdrachten uit te voeren.
Momenteel schiet ik met een Nikon D700, vaak met m’n favoriete objectief: de 24-70mm f/2.8.

Hoi, ik ben Peter uit Overpelt (B).
Fotografie is voor mij een pure hobby.
Het boeide me altijd al, maar pas in 2009 kocht ik een Nikon reflexcamera.
In het avondonderwijs volgde ik dan enkele lessenreeksen waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod kwamen.
Favoriete thema’s heb ik momenteel niet. Amusement bij het fotograferen is voor mij een hoofdzaak.

bijzonder lid

Hallo,

Ik ben Valentin Hex en woon samen met mijn gezin in Overpelt (B)

In 2009 ben ik begonnen met een cursus digitale fotografie. In eerste instantie was het mijn bedoeling om met mijn toestel ( Canon EOS 1000D ) meer te doen dan op de stand “aut” te fotograferen.
Ondertussen is fotograferen niet alleen mijn beroep , ik werk op de dienst medische beeldvorming van het SFZ te Heusden (B) , maar ook een echte hobby geworden.
Het liefst fotografeer ik in de natuur, ook deels omdat ik o.w.v. mijn beroep altijd binnen ben.

Wilko

niks te melden


Een opdracht of een goed idee? Laat het ons weten..