Over ons

Photo-digifun is in het najaar van 2014 opgericht en bestaat momenteel uit 10 leden, van Belgische en Nederlandse nationaliteit. De groep is vanuit een enthousiaste afvaardiging ontstaan na een 4 jarige avondopleiding (480 uur) Digitale Fotografie en Fotobeheer.
Niet alleen onze passie, en kennis op het gebied van fotografie geven we aan elkaar door, even belangrijk vinden wij het om samen plezier te maken en dat ook wel eens zonder fototoestel in de hand.

Om de 2 weken komen we op dinsdagavond in onze clublocatie bij elkaar en het stimuleert en inspireert met uiteenlopende en praktijkgerichte en thema opdrachten onze leden om actief met fotografie bezig te zijn. Op deze avond biedt het de mogelijkheid in onze clubruimte ervaringen uit te wisselen, gebruik te maken van een fotostudio, foto’s te exposeren, digitaal na te bewerken en natuurlijk gezellig te praten over foto’s, fotografie en alles eromheen.

Is uw interesse gewekt? Neem gerust verder een kijkje op onze website en in het bijzonder in de mooie portfolio’s van onze leden.


Een opdracht of een goed idee? Laat het ons weten..