Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lowland Photo Festival 2022

10 december - 11 december

€42

Lowland Photo Festival 2022

Het Lowland Photo Festival is verplaatst naar 10 & 11 december 2022. Alle tickets worden automatisch omgeboekt. Uiteraard blijft een zaterdagticket een zaterdagticket en een zondagticket een zondagticket. Het programma wordt volledig behouden. Meer informatie vind je uiteraard op de website van het evenement.

Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is al aan zijn zevende editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van natuur en fotografie.

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn! Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D’Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bastien Riu, Jonathan Lhoir, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.
Een weekend lang kan je je niet alleen vergapen aan de inspirerende lezingen van tientallen kleppers van natuurfotografen, het is ook een uitgelezen kans om andere natuurfotografen te ontmoeten of om fotomaatjes terug te zien.

Tijdens het weekend van 10 en 11 december 2022 genieten natuurfotografen van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

Het lezingenprogramma per dag is inmiddels helemaal rond. Ontdek de fotografen die jou beslist enkele kippenvelmomenten zullen bezorgen! 

Gegevens

Begin:
10 december
Einde:
11 december
Kosten:
€42
Website:
www.landschapvzw.be/lowland

Locatie

Kinepolis Event Center Antwerpen
Groenendaallaan 394
Antwerpen, BE-2030 België
+ Google Maps
Website:
http://www.landschapvzw.be/lowland

Een opdracht of een goed idee? Laat het ons weten..