Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lowland Photo Festival 2019

06-12-2019 - 08-12-2019

€42

Lowland Photo Festival 2019

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn zesde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie!

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn! Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D’Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Bence Maté en Audun Rikardsen zijn maar enkelen van de grootheden die het programma al sierden.

ANDERE DISCIPLINES

    • Inspirerende lezingen van vermaarde nationale & internationale natuurfotografen
    • Grootse natuur- en fotografiebeurs, inclusief materiaaldemo’s & workshops
    • Adembenemende exposities natuurfotografie
    • Lowland Photo Contest

Het Lowland Photo Festival vindt plaats op zaterdag 7 december en zondag 8 december 2019 in het Event Center van Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394 in BE-2030 Antwerpen. De deuren gaan op zaterdag en zondag open om 8u, de eerste lezingen starten dagelijks omstreeks 9u15 en eindigen omstreeks 17u30.

Het gedetailleerde uurschema per dag van de lezingen in de bioscoopzaal wordt binnenkort bekendgemaakt.

De natuur- en fotografiebeurs is dagelijks geopend van 9u tot 18u. Op de beursvloer vind je ook het Lowland-café waar je doorlopend terecht kan voor een drankje en een hapje. Het enthousiaste team van vrijwilligers zorgt er ondermeer voor een ruim aanbod aan kraakverse belegde broodjes.

Gegevens

Begin:
06-12-2019
Einde:
08-12-2019
Kosten:
€42
Website:
http://www.landschapvzw.be/lowland

Locatie

Kinepolis Event Center Antwerpen
Groenendaallaan 394
Antwerpen, BE-2030 België
+ Google Maps
Website:
http://www.landschapvzw.be/lowland

Een opdracht of een goed idee? Laat het ons weten..